27 sep

d’Ye speelt op 9, 10, 16 en 17 november ‘Adel Blank’, een zwarte komedie in De Singel Edam

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/6/b/dyespeelt.nl/httpd.www/wp-content/themes/fruitful/functions.php on line 217
Adel Blank

affiche Adel Blank

In een huis in de duinen wacht Adel Blank op haar einde. Zij wordt daarbij verzorgd door haar personeel. Die doen dat met liefde en toewijding, want de bescheiden wensen van een zieke vrouw wekken medelijden op. Toch? Niets is echter wat het lijkt in huize Blank. En terwijl Adels krachten afnemen, neemt de spanning toe.

Adel Blank is een toneelpareltje dat op licht absurdistische wijze een beeld schetst van een typisch Hollands huishouden. Briljant geschreven door acteur, regisseur en schrijver Alex van Warmerdam, bekend van films als De Noorderlingen, De Jurk, Kleine Teun en De laatste dagen van Emma Blank (inderdaad, gebaseerd op dit stuk). De vele hilarische scènes zullen voor een lach zorgen, maar ook stof tot nadenken geven. De rollen worden gespeeld door Hans de Jong, Leonie Koorn, Ben Kuenen 1, Ben Kuenen 2, Riet Peereboom en José Vlak. De regie is in handen van Jacomine de Visser.

d’Ye speelt Adel Blank vier keer: op vrijdag 9 en zaterdag 10 november, en een week later op vrijdag 16 en zaterdag 17 november. De locatie is cultureel centrum De Singel. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur, de foyer opent om 19.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 6,00 per persoon voor donateurs. Als donateur kunt u één introducé meenemen voor dezelfde prijs. De toegangsprijs voor niet-donateurs is € 9,00 en voor studenten € 7,00 (met CJP-pas). Kaarten kunt u hier reserveren (of telefonisch 0299-707310).

Vind ons leuk
d’Ye speelt heeft ook een Facebook pagina. Via Facebook blijft je op de hoogte van weetjes, foto’s en ander spul die ontstaan tijdens repetities en uitvoeringen. Draag je d’Ye speelt een warm hart toe klik dan hier en vind ons leuk.

%d bloggers liken dit: