13 jan

d’Ye Speelt… voor kinderen het Trollenbos.

Voorstellingen op 13 & 14 februari.

Affiche het Trollenbos

Affiche het Trollenbos

Daar stond ze dan, Annemarie, midden in dat enge, sombere bos. En haar moeder had haar nog zo gewaarschuwd niet te dicht bij die muur te komen, want daarachter lag het bos van de trol. En nu was ze toch in dat bos om haar konijntje te redden, die onder de muur was doorgekropen. Voor ze het wist flitste een grote zwarte vogel met veel gekrijs langs haar, griste het beestje voor haar ogen weg en verdween in het bos. Wanhopig rende ze achter de vogel aan en buiten adem kwam ze bij het huis van… ja, van wie? Ze keek door het raam naar binnen en het leek alsof er niemand woonde, of toch wel? Hier begint het verhaal van het Trollenbos. Het gevaar ligt op de loer, want ja, die trol…

Het stuk is geschreven door Marcel Beers. De rollen worden gespeeld door Suzanne Bras, José Hermanides, Ellie van Montfort, Riet Peereboom, Marjolein Schilder en Bo Stevense. De regie is in de vertrouwde handen van Paul de Boer.

Er zijn vier voorstellingen: op zaterdag 13 februari om 15.30 én 18.30 uur en op zondag 14 februari om 12.30 én 15.30 uur. De locatie is cultureel centrum De Singel aan de Burgemeester Versteeghsingel 5b in Edam, waar de foyer steeds een half uur voor aanvang is geopend. De toegangsprijs is € 5,00. Vanaf 1 februari zijn kaarten online te koop.

%d bloggers liken dit: