10 sep

Reserveer voor de wereldpremière!

Binnenkort kun je bij d’Ye getuige zijn van een heuse wereldpremière! Ja, je leest het goed: het door ons gekozen najaarsstuk zal voor de allereerste keer worden opgevoerd. Deze bloedstollende thriller, Spin tussen de rozen, werd twee jaar geleden door Alex J. Hüber geschreven. En d’Ye heeft de eer het spits af te bijten.

Vivian van Eijk ontwaakt in paniek in de villa van de familie Verbeek. Hoe komt ze hier terecht en waarom hangen haar kleren weer in de kast? Haar relatie met de heer des huizes, Harry Verbeek, is immers al weken voorbij. De explosieve Harry en zijn geheimzinnige familie beweren echter anders en ook het bedrijf waar ze werkt geeft dit door als haar woonadres, zo blijkt als de recherche arriveert. Die onderzoekt namelijk de moord op haar baas, waarvan zij gisteravond getuige was. Vivian voelt zich tegen haar wil vastgehouden door de Verbeeks, de politie lijkt niets te doen en intussen loopt de moordenaar vrij rond. En die slaat opnieuw toe…

IMG_5623

De rollen worden gespeeld door Steven Boegem, Simone de Boer, Martine Hamstra, Paul van Kaathoven, Steffie van Montfort, Jitske Ooms en Lissy Thijssens-Lutz. De regie is in handen van Mijs Heesen.

d’Ye speelt Spin tussen de rozen vier keer: op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober, en een week later op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober in De Singel. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur, de foyer opent om 19.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 6,00 voor donateurs. Niet-donateurs betalen € 10,00.

U kunt HIER reserveren.

%d bloggers liken dit: