02 jan

d’Ye speelt op 3, 4, 10 & 11 februari ‘Het Zouthuis’, een tragikomedie

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/6/b/dyespeelt.nl/httpd.www/wp-content/themes/fruitful/functions.php on line 217
Het Zouthuis

Het Zouthuis

Onze novembervoorstelling moest wegens persoonlijke omstandigheden op het laatste moment worden afgelast. Dat vonden we erg vervelend voor de betrokkenen, maar zeker ook voor u. Via persoonlijk contact en via de pers hebben we getracht iedereen te bereiken die al gereserveerd had, maar ongetwijfeld zullen er ook mensen voor niets naar de Singel zijn gekomen. Het spijt ons dat het zo moest lopen en we danken u voor uw begrip. Maar: een nieuw jaar, een nieuwe kans. Dus onder regie van Jacomine de Visser brengen wij u alsnog Het Zouthuis van Peer Wittenbols. Waar ging het ook alweer over? Het Zouthuis is een villa in de duinen. Buiten vriest het dat het kraakt, binnen probeert een familie het verlies te verwerken van het kind van Ilse. Op uitnodiging van zus Willy komen allen samen in het ouderlijk huis om er een mooi, warm afscheid van te maken. Een normale familie zou rouwen, huilen, troosten, maar als bepaalde frustraties zo groot zijn en je meent dat jouw ellende groter is dan het verdriet van je zusje, kun je er natuurlijk ook gewoon op inhakken. En uiteraard zit je dan niet op onaangekondigd bezoek te wachten.

Het Zouthuis is confronterend, ontroerend en hilarisch. Met ruimte voor een traantje, maar ook plaats voor een schaterlach. De rollen worden gespeeld door Martine Hamstra, Paul van Kaathoven, Leonie Koorn, Steffie van Montfort, Jacomine de Visser en Erik Vlugt.

d’Ye speelt Het Zouthuis vier keer: op vrijdag 3 en zaterdag 4 februari, en een week later op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari. De locatie is cultureel centrum De Singel. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur, de foyer opent om 19.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 6,00 per persoon voor donateurs. Als donateur kunt u één introducé meenemen voor dezelfde prijs. De toegangsprijs voor niet-donateurs is € 9,00 en voor studenten € 7,00 (met CJP-pas). Kaarten kunt u reserveren via www.dyespeelt.nl of telefonisch via 0299-707310.

Wij hopen dat we u een van de vier avonden mogen verwelkomen.

%d bloggers liken dit: