01 jun

d’Ye is op zoek naar jou!

Stil.. even, hier wordt gegrimeerd.

Stil.. even, hier wordt gegrimeerd.

Al meer dan veertig jaar staat toneelgroep d’Ye garant voor kwalitatief goed toneel voor het Edamse publiek. Het repertoire loopt uiteen van klassiek tot modern, van tragedie tot komedie, en natuurlijk is er ook aandacht voor kindertoneel. De afgelopen jaren kon je stukken zien van onder anderen William Shakespeare, Maria Goos, Alan Ayckbourn, Neil Simon en Herman Heijermans. d’Ye bestaat uit een groep bevlogen en enthousiaste mannen en vrouwen die hard werken om een perfecte voorstelling neer te zetten, maar vooral ook genieten van de gezelligheid van de wekelijkse repetities. Want naast serieus repeteren, wordt er ook hard gelachen.

Om de kwaliteit te kunnen blijven bieden die het publiek van ons gewend is, zijn we momenteel op zoek naar nieuwe spelers. Man of vrouw, jong of oud, maakt niet uit. Ben je 18 jaar of ouder, heb je de dinsdag- (volwassentoneel) of woensdagavond (kindertoneel) vrij, neem dan eens contact met ons op en bezoek eens vrijblijvend een repetitieavond. Je bent van harte welkom!

Donateur voor een jaar  voor €5

Voel je jezelf geen acteur, maar wil je ons toch steunen en genieten van mooi toneel, word dan donateur van d’Ye. Voor slechts € 5,00 per jaar steun je een mooie vereniging. Je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van onze voorstellingen en kunt deze met 2 personen bezoeken met een aantrekkelijke korting op de toegangsprijs. Donateur worden kan ook eenvoudig. Klik hier.

%d bloggers liken dit: