17 mrt

d’Ye speelt 8 Vrouwen

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/6/b/dyespeelt.nl/httpd.www/wp-content/themes/fruitful/functions.php on line 217

Affiche 8 VrouwenNa het overdonderende succes van Cloaca, met vier mannen in de hoofdrollen, zijn nu weer de dames van d’Ye aan de beurt. Onder regie van Jacomine de Visser brengen wij u de Franse thriller 8 vrouwen (Huit femmes), geschreven door Robert Thomas. In 2001 werd dit stuk succesvol verfilmd met Catherine Deneuve in de hoofdrol.

Een afgelegen landhuis, ergens op het besneeuwde Franse platteland. Een familiebijeenkomst tijdens de feestdagen wordt ruw verstoord als de steenrijke heer des huizes vermoord wordt aangetroffen. Ieder van de acht vrouwen uit de omgeving van het slachtoffer heeft een motief, ieder heeft een geheim. Na een onderzoek dat leidt tot de onthulling van diverse duistere familiemysteries en zelfs komische verwikkelingen, vallen de maskers van de dames een voor een af…

De rollen worden gespeeld door José Vlak, Petra ten Hagen, Riet Peereboom, Ellie van Montfort, Lissy Lutz, Reba Bense, Riny Lacunes en Rietje Leuvelink.

d’Ye speelt Acht vrouwen vier keer: op vrijdag 8 en zaterdag 9 april, en een week later op vrijdag 15 en zaterdag 16 april. De locatie is cultureel centrum De Singel aan de Burgemeester Versteeghsingel 5b in Edam. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur, de foyer opent om 19.00 uur. De toegangsprijs is € 6,00 per persoon voor donateurs. Als donateur kunt u één introducé meenemen voor dezelfde prijs. De toegangsprijs voor niet-donateurs is € 8,00 en voor studenten € 7,00 (met CJP-pas). Kaarten kunt u hier reserveren.

Wij hopen u op een van de vier avonden te mogen verwelkomen.

%d bloggers liken dit: