11 sep

D’Ye speelt… Bedkwartet

Bedkwartet

Bedkwartet

Binnenkort pakt d’Ye uit met de komedie Bedkwartet, van de hand van de Britse meesterschrijver Alan Ayckbourn. 

Een dynamisch stuk met gortdroge Engelse humor dat in het repertoire van geen enkele toneelgroep mag ontbreken. En omdat wij het al in 1999 voor uitverkochte zalen mochten spelen, hebben we besloten dat nu gewoon nog een keer te doen. Omdat we weten dat wij u hiermee gegarandeerd een leuke avond bezorgen. 

 In Bedkwartet draait het om vier echtparen die elkaar in drie slaapkamers ontmoeten. Centraal staan de huwelijksproblemen van Thomas en Susan. Tijdens de housewarming party van hun vrienden Marco en Kate komt het tot een uitbarsting tussen die twee. De aanwezigheid van Jane, de ex-vriendin van Thomas, draagt zeker bij aan die ruzie. Jane is alleen gekomen, aangezien haar man Nick thuis met rugproblemen in bed ligt en de hypochonder uithangt. Delia en Ernst, de degelijke ouders van Thomas, proberen vanuit hun eigen slaapkamer het huwelijk van hun zoon weer in rechte banen te leiden. 

De rollen worden gespeeld door Steven Boegem, Petra ten Hagen, Paul van Kaathoven, Nico Kemper, Ben Kuenen, Steffie van Montfort, Jitske Ooms en Bo Stevense.
De regie is in handen van Mijs Heesen. 

d’Ye speelt Bedkwartet vier keer: op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober, en een week later op vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober in De Singel, Burg. Versteeghsingel 5b te Edam. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur, de foyer opent om 19.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 6,00 per persoon voor donateurs. Als donateur kunt u één introducé meenemen voor dezelfde prijs. De toegangsprijs voor niet-donateurs is € 10,00. 

Kaarten zijn te koop via onze website. Ga hiervoor naar www.dyespeelt.nl/winkel.

%d bloggers liken dit: