17 feb

d’Ye speelt… Moordwijven

moordwijven-poster-kleinBinnenkort presenteert d’Ye een humorvolle voorstelling onder de naam Moordwijven, bestaande uit vier monologen van bijzondere vrouwen. Zo maakt u bijvoorbeeld kennis met een maatschappelijk betrokken weduwe die uitgroeit van een voorleeskracht naar een femme fatale. Zij wordt echter gezien door iemand die dat helemaal niet kan. Maar ook de cactusliefhebster heeft een probleem: hoe zorg je ervoor dat je eigen werkelijkheid en die van een ander zich niet vermengen tijdens een prikkelende lezing? Boeiend spreken voor een publiek krijgt een heel andere betekenis. Is er nog hoop op een bloeiende toekomst? En als je als aanstaande bruid dan eindelijk gaat trouwen, kun je het wel uitschreeuwen. Van geluk, van onbegrip en van ergernis. Haar leven overpeinzend is deze bruid met zichzelf aangejurkt. En in het slechtste geval tik je toch even twee ton af. Maar hoe verschillend deze dames ook zijn, ze zijn in erg geval wel eerlijk!

De monologen zijn van de hand van de Australische schrijfster Joanna Murray-Smith en werden vertaald door Jules Deelder.

De rollen worden gespeeld door Simone de Boer, Martine Hamstra, Pauline Kuenen en José Vlak. De regie is in handen van Jacomine de Visser. Bovendien is het geheel omlijst met livemuziek!

d’Ye speelt Moordwijven vier keer: op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart, en een week later op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart in De Singel. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur, de foyer opent om 19.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 6,00 per persoon voor donateurs. Als donateur kunt u één introducé meenemen voor dezelfde prijs. De toegangsprijs voor niet-donateurs is € 10,00.

Kaarten zijn te koop via onze website. Ga hiervoor naar www.dyespeelt.nl/winkel. Maar u kunt uw kaarten ook nog telefonisch reserveren via 0299-362400.

Copyright: Joanna Murray-Smith
Agent: Catherine King van Independent Talent Group Ltd. 40 Whitfield Street, London, W1T 2RH
%d bloggers liken dit: