23 sep

d’Ye speelt Cloaca in november

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/6/b/dyespeelt.nl/httpd.www/wp-content/themes/fruitful/functions.php on line 217

Cloaca - AfficheHoewel d’Ye trots is op al haar producties, zit er af en toe een toneelstuk bij waarvan we maanden van tevoren al van de daken willen schreeuwen: ‘Komt dat zien, komt dat zien!’

Dat is ook nu weer het geval. Onder regie van Jacomine de Visser brengen wij u een topstuk en toekomstig klassieker: Cloaca, geschreven door Maria Goos, Neerlands bekendste en beste toneelschrijver van het moment (o.a. Familie, Oud Geld en Pleidooi). Cloaca wordt gespeeld door Nico Kemper, Ben Kuenen, Paul van Kaathoven en Erik Vlugt.

Wat is de houdbaarheid van een mannenvriendschap? Dat moet blijken als vier studievrienden, inmiddels veertigers, tijdelijk op elkaar zijn aangewezen. Hoewel ze maatschappelijk alle vier min of meer geslaagd zijn, loopt in hun privélevens lang niet alles op rolletjes. For old times sake proberen zij elkaar te helpen, maar is hun vriendschap wel bestand tegen de tand des tijds en staan hun ambities daarbij niet in de weg?

Cloaca is humoristisch, schrijnend, confronterend en ontroerend. Een stuk met een schaterlach, een glimlach, en misschien ook een kleine traan. Dit mag u niet missen!

Cloaca - Persfoto

Joep, Maarten, Pieter & Tom

d’Ye speelt Cloaca vier keer: op vrijdag 5 en zaterdag 6 november, en een week later op vrijdag 12 en zaterdag 13 november. De locatie is cultureel centrum De Singel aan de Burgemeester Versteeghsingel 5b in Edam. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur, de foyer opent om 19.00 uur. De toegangsprijs is € 6,00 per persoon voor donateurs. Als donateur kunt u één introducé meenemen voor dezelfde prijs. De toegangsprijs voor niet-donateurs is € 8,00 en voor studenten € 7,00 (met CJP-pas). Kaarten kunt u telefonisch reserveren bij Yvonne Kemper (0299-366447) of via de website.

Bestel tijdig uw kaarten, want het aantal stoelen is beperkt! Ik hoop dat we u een van de vier avonden mogen verwelkomen.

Gaat u voor de dubbel?

Op 15, 16 & 17 oktober speelt IOS te Ilpendam het stuk ‘Familie’. Ook een stuk van Maria Goos. Meer info is te vinden op hun website (opent in nieuw venster).

%d bloggers liken dit: