18 feb

d’Ye speelt: Hier is de boze Heks – voorstelling voor kinderen van 4 tot 10 jaar!

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/6/b/dyespeelt.nl/httpd.www/wp-content/themes/fruitful/functions.php on line 217
Hier is de Boze Heks

Hier is de Boze Heks

Stel: je leeft in een bos en daar woont ook een heks, de Boze Heks. Dan moet je goed oppassen, want je weet nooit wat de Boze Heks uitspookt. Voor je het in de gaten hebt, verandert ze je in een boskever. En dat weten de Haas, de Uil, de Merel en de Egel maar al te goed. De Boze Heks heeft wel eens een knoop in de stekels van de Egel gelegd. Probeer dat maar weer eens goed te krijgen. En dan heeft de Boze Heks ook nog een zus, de Zuiderheks. Dat is helemaal een ramp…. Eens gluurden de Haas, de Egel en de Uil door het raam van de hut van de Boze Heks naar binnen. Zij zagen de Boze Heks al mompelend in een ketel roeren. Wat stond ze daar te brouwen? Een enge toverdrank?

Kom maar kijken naar het toneelstuk: “Hier is de Boze Heks” naar verhalen van Hanna Kraan, dan zie je hoe het afloopt.

De voorstellingen zijn in De Singel in Edam op zaterdag 7 maart om 15.30 en om 18.30 uur en zondag 8 maart om 12.30 en 15.30 uur. De voorverkoop is op donderdag 5 maart van 19.00 tot 20.00 in De Singel. Voor ieder kind is er na afloop van de voorstelling een boekje met een verhaal van De Boze Heks aangeboden door uitgeverij Lemniscaat.

Jij komt toch ook?

Tot in de Singel.

Groeten Toneelvereniging D’Ye

%d bloggers liken dit: