14 apr

d’Ye Speelt “Lang en Gelukkig” voor jonge en oude mensen

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/6/b/dyespeelt.nl/httpd.www/wp-content/themes/fruitful/functions.php on line 217

Lang en Gelukkigd’Ye bestaat 40 jaar! En dat vieren we onder andere met een heuse familievoorstelling. Onder regie van Jacomine de Visser brengen wij u het hilarische sprookje Lang en gelukkig, geschikt voor kinderen, ouders en grootouders van 8 tot 108 jaar.

Wat gebeurt er als een toverfee een dagje ouder wordt en sprookjes niet meer zo goed uit elkaar kan houden? Juist, er ontstaat een bonte mengeling van de verhalen die we allemaal zo goed kennen. Assepoester, Klein Duimpje, Roodkapje, de grote boze wolf, de prins, de boze stiefmoeder, ze krijgen allemaal met elkaar te maken in deze voorstelling. De diverse ontwikkelingen krijgen een hoogtepunt op het Grote Bal.

Lang en gelukkig is een mix van theater, slapstick en vreemde transformaties. Herkenbaar voor jong en oud, met de magie van sprookjes voor de kinderen en een vette knipoog naar de actualiteit voor de volwassenen. Het stuk werd in 2007 met veel succes opgevoerd door het Ro Theater, met in de hoofdrollen onder anderen Jack Wouterse en Arjan Ederveen. De verfilming uit 2010 won drie Gouden Kalveren.

In de versie van d’Ye worden de rollen gespeeld door Petra ten Hagen, Martine Hamstra, Hans de Jong, Ben Kuenen, Riny Lacunes, Rietje Leuvelink, Jitske Ooms en Erik Vlugt.

d’Ye speelt Lang en gelukkig vier keer:  op zaterdag 1 en 8 juni om 19.00 uur en op zondag 2 en 9 juni om 15.00 uur. De locatie is scholengemeenschap De Triade aan de Nijverheidstraat. Deze opent een half uur voor aanvang van de voorstelling. De toegangsprijs bedraagt € 6,00 voor donateurs. Als donateur kunt u één introducé meenemen voor dezelfde prijs. De toegangsprijs voor niet-donateurs is € 10,00, voor CJP € 7,00 en voor kinderen t/m 12 jaar € 5,00.

Kaarten zijn online te reserveren en telefonisch via 0299-707310.

Wij hopen u op een van de 4 voorstellingen te mogen verwelkomen met uw (klein)kinderen.

PS: Word vriend van ons op Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: